Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Εδώ...εκεί ο βιολογικός...πουθενα ο βιολογικος και σχεδόν ολόιδιος και στα δυο προγράμματά τους!,ΘΑ γίνει όπως τα γράφουν?.

  • Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνει  ο δήμαρχος του νέου δήμου Ευρώτα.
  • <<Ο δήμαρχος Σκάλας Ιωάννης Γρυπιώτης στο πρόγραμμα του μας λέει τα εξής: Ολοκληρώθηκε η μελέτη του βιολογικού καθαρισμού Βλαχιώτη-Σκάλας που έχει ήδη υπογράφει η ένταξη της χρηματοδότησης από το υπουργείο περιβάλλοντος και αναμένεται η δημοπράτηση μέσα στο μήνα Δεκεμβρίου.Το αποχετευτικό δίκτυο θα σύνδεση την μονάδα βιολογικού καθαρισμού με τα πιο πάνω διαμερίσματα....2).την χρήση δημοτικού βόθρο-βυτιοφόρου οχήματος που θα είναι στην υπηρεσία των πολιτών που δεν θα εξυπηρετούνται απο τις υφιστάμενες μονάδες(?)βιολογικού καθαρισμού,με το λιγότερο δυνατό κόστος(!).Συμπληρωματικά εξετάζονται και θέματα κατασκευής και λειτουργίας μίνι βιολογικών μονάδων καθαρισμού σε περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα(!)>>.
  • Το που θα γίνει δεν αναφέρεται για άλλη μια φορά και αφού όλα είναι έτοιμα και το ξέρουν κι άλλοι γιατί το κρύβουμε?.Ο δήμαρχος Γεροθρών Φίλιππος Πηλιούρας το γνωρίζει?.ΌΧΙ... στο πρόγραμμα του...ο Κύριος Πηλιούρας,γράφει...
  • <<Προστασία Περιβάλλοντος :κατασκευή βιολογικού καθαρισμού με προώθηση των έργων σύνδεσης και των άλλων οικισμών(?),σύνταξη μελετών βιολογικού καθαρισμού και δικτύων ομβρίων υδάτων των οικισμών του δήμου για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων(?), αξιοποίηση βιολογικού καθαρισμού Γερακίου,με τη μεταφορά βοθρολυμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος(!)>>.Κάποια σύμπνοια την έχουν τα προγράμματά τους..