Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πότε θα γίνει ¨ανάσταση¨ στην γειτονιά μας...είδα τον Παππού μου να πηγαίνει στην αγορά με γαλότσες,εν έτη 1971!!!.Έχουμε χρόνο...

  • Το 1981 έπεσε και στους δρόμους της γειτονιάς μας τσιμέντο...ο πατέρας μου είπε<<τώρα θα είναι στεγνός ο δρόμος>>.                                                                             
  • Έκανε λάθος...όλα στραβά έγιναν,η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο...είπα σε αυτόν που το έπαιζε μηχανικός-εργολάβος ότι τα νερά δεν θα φύγουν ΠΟΤΈ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΛΌΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΓΟΎΒΑ...{η κολόνα έφυγε...ήρθε άλλη.το νερό δεν...}ΟΎΤΕ ΘΑ ΦΕΎΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΆ...αυτός ακόμα και όταν ήταν φανερό δεν το δεχόταν...περάσαν κοινοτάρχες,δυο δήμαρχοι,έκαστος 8 έτη-ίσον 16 παρά κάτι-ήρθαν και έφυγαν...                               
  • Ο πρώτος έκανε προ 10ετιας την εξής συγκλονιστική δήλωση<<στο Έλος μέσα σε 24 λεπτά δεν θα υπάρχει ούτε μία σταγόνα νερού>>.<<Η μελέτη(?)είναι προφανές σε κάποιο συρτάρι,μετράει χρόνια και κάποια στιγμή θα βαρεθεί να μετράει και θα ωριμάσει το έργο μαζί με τόσα...>>.             
  • Ουδέν σχόλιο για άλλους...όταν έπεσε άσφαλτος στην δημοσιά,έριξαν και σε εμάς...της έδωσαν και κλίση,αλλά το αποτέλεσμα ήταν 0 ρέζους αρνητικό,σπάνια ομάδα ντροπής,το νερό γύριζε μέσα αντί για έξω και έγιναν έργα ανάσχεσης με επιτυχία προς το παρόν!.
  • Τώρα την λύση του προβλήματος την ανέλαβε...ο Καλλικράτης που μάλλον ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΎ ΤΊΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΡΑΚΆΤΩ,άλλωστε που να πάει?. Εδώ  θα μείνει...ΑΛΛΆ ΦΕΎΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΟΥΝ ΠΊΣΩ... ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΑΝ,ΦΎΓΟΥΝ...πάνε άλλα πράγματα άλλου,από εκεί που ήταν για χρόνια...άμα η γειτονιά μας δεν ανήκει στη δημοτική ενότητα Έλους του δήμου Ευρώτα και ειναι ιδιοκτησία μας,να βάλουμε τρεις αλυσίδες και να πράξουμε ότι κάνουν και στον δήμο Μονεμβάσια σε ένα γήπεδο,που πέφτει πολύ γελοίο!.ΚΆΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ...ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ?.