Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο δήμος Ευρώτα έχει βαλθεί να μας τρελάνει...πότε έγινε ενημέρωση για ειδικό όχημα ψεκασμού που θα περνάει από τους δρόμους οικισμών?. Το πιο σοβαρό πότε μάθαμε για την αναβολή της προηγούμενης?. Για ενημέρωση ψεκασμού ας το αφήσουμε..

  • Πόσο ότι μετά τις 12 τα μεσάνυχτα,23 προς 24 θα γινόταν ψεκασμός για τα κουνούπια που πήρε αναβολή για τις 24 προς 25,μίση ώρα μετά-μεσονύχτια,αφού έχουν περάσει ήδη αρκετές ώρες και το μαθαίνουμε κατόπιν αναβολής,πριν λίγο!.
  • Γιατί κύριοι/κυρίες πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας,κλείσιμο σε πόρτες,παράθυρα,που βλέπουν στο δρόμο,να γίνει συλλογή των ρούχων από τα σχοινιά,παιχνίδια,προϊόντα,οικόσιτα ζώα και πολλά άλλα,αφού ειναι ακίνδυνο,ενώ οι άνθρωποι μπορούν να κυκλοφορούν μία ώρα μετά τον ψεκασμό από ειδικό όχημα?.
  • Το τραγικό είναι ότι δεν μάθαμε τίποτα για την αναβολή,μέχρι τώρα δεν ξέραμε τίποτα,αφού μόνο σε ένα blog υπάρχει και η ανάρτηση έχει γίνει στις 2.25 μ.μ και ειναι δεύτερο θέμα τώρα  και στου δήμου Ευρώτα..
  • Τι γίνεται κάποιοι εκθέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους φίλε Γιάννη ή όχι έχεις κι εσύ συμμετοχή?.
  • Είδαμε το πρωί ότι στην αγορά υπήρχε το όχημα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και είδαμε ότι κρατούσαν κάτι χαρτιά στα χέρια τους και μέχρι πριν λίγο κάνεις δεν μας είχε πει τίποτα,πως είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στα σκοτάδια?. Επιτέλους εδώ κάτι δεν πηγαίνει καλά...