Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαιρετικά επείγουσα ενημέρωση για την ελονοσία θα γίνει το Σάββατο,1 Οκτωβρίου...

Στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και ώρα 7 μ.μ καλούνται οι: Δημοτικοί σύμβουλοι,Τοπικά συμβούλια,Ιατρικός Σύλλογος,Σχολικές επιτροπές,Νοσοκομεία Μολάων και Σπάρτης,Σύλλογοι,Σωματεία και ασφαλώς τα Μ.ΜΕ,δηλαδή οι πάντες...

Από του ιατρούς του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.Οι διοικητές,οι διευθυντές κλινικών και ιατροί θα ενημερώσουν...θα ενημερωθούν από του ιατρούς του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ?.Δηλαδή δεν θα λειτουργούν τα Νοσοκομεία όσο θα κρατήσει η ενημέρωση?.Με προσωπικό ασφαλείας?. Εντάξει οι άλλοι ούτως ή άλλως είναι αργόσχολοι στην πλειοψηφία τους,αν πάνε κιόλας τιμή θα τους κάνουν!.

Το θέμα είναι τι περισσότερο έχουν να πουν οι ιατροί του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ,από όσα είχαν διανεμηθεί-σε όσους το είδαν εγκαίρως- ως φυλλάδιο λίγες ώρες πριν,,,την εκ νέφωση?.
Η ενημέρωση αυτή αφορά μέτρα πρόληψης του σήμερα ή για μέτρα πρόληψης/καταστολής σε διαφορετικό επίπεδο?.

Διότι άμεσα μέτρα είναι μόνο αυτά που μπορούν να παρθούν ως τώρα,για έναν μελλοντικό σχεδιασμό δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι σε κρατικό και δημοτικό επίπεδο τόσο ικανοποιητικό. Εκτός αν βρεθούν μέσα από κοινοτικά προγράμματα.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλά video σε τοπικά κανάλια,σε πολλές περιοχές που αντιμετώπισαν είτε αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα με τα κουνούπια και όσοι θέλουν μπορούν να δουν τον τρόπο καταπολέμησή τους...είναι άκρως πιο ενημερωτικά από την επείγουσα του κλειστού Γυμναστηρίου!.