Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τα τεχνικά-άτεχνα-έργα των τοπικών συμβουλίων του δήμου Ευρώτα για την προτεραιότητα τους,στο 2011 δεν πήραν σάρκα και οστά,όπως και της Ελλάδας!.Μία μικρή αναβολή πήραν για το 2012,κάποια στιγμή σε Χ έτος ΘΑ πέσει η μπίλια της ρουλέτας!.Το πρόβλημα/θέμα είναι πότε θα γίνει το έργο-μέτρο ή το μέτρο-έργο!.Όλα θα γίνουν αρκεί να μάθουν όλοι να μετρούν σωστά...ποιο είναι αυτό,το πρώτο ή τελευταίο έργο?.

  1. Ψάχνοντας για το πρώτο έργο θα βρούμε και τα υπόλοιπα...
  2. και αν βρεις το πρώτο έργο θα βρεις και το τρίτο...
  3. Αφού δεν έχεις το δεύτερο έργο πρέπει να κάνεις υπομονή...χρόνος υπάρχει!.Είχες προτεραιότητα και θα χάσεις τον χρόνο σου και την σειρά σου?.Για κοίταξε πόσοι είναι στην ουρά...
  4. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι να ρθει το αύριο,αυτό πιθανόν να φέρει ένα...άλλο έργο.Δεν αξίζει να το χάσεις επειδή μπροστά σου έχεις μεγάλη ουρά... ουρές.
  5. Το τρίτο έργο είναι αυτό,που νομίζει ότι δεν ήταν η σειρά του...
  6. Τελικά κακώς είχε υπομονή το τρίτο περιμένοντας να γίνει το πρώτο,ύστερα το δεύτερο...για να έρθει μετά το τέταρτο...άλλα κι αυτό που ειναι τέταρτο που να ήξερε ότι δεν έχει σειρά και καθόλου ουρά!.
  7. Όχι είναι άδικο να έχει αντίρρηση το πρώτο έργο και σήμερα είναι δεύτερο...αύριο τρίτο και μια άλλη ημέρα,ίσως τέταρτο σε μη ορατό μέλλον χωρίς σειρά και ουρά...
  8. Μια υποθετική σκέψη κάνεις να πας λίγο πιο μπροστά από την ουρά...και αμέσως πέφτουν πάνω σου,το πρώτο και δεύτερο έργο ταυτόχρονα...που είναι ακόμα στην αφετηρία!.
  9. Και απορεί το τέταρτο γιατί καθυστερεί...το έργο πέντε...αφού το ένα είναι το πρώτο...ποιος γνωρίζει τι νούμερο έχει το επόμενο έργο?. 
  10. Το επτά έχει άδικο αφού εγώ είμαι το δέκα το καλό και κάνεις δεν μου δίνει σημασία...
  11. Εγώ τι κάνω ως ενδέκατο,που κάνεις απο όσους ρώτησα δεν ξέρει πότε θα ρθει η σειρά μου να γίνω ένα καλό και μικρό άκακο εργάκι?.
  12. Έρχομαι από τον πάγκο είμαι η χρυσή αλλαγή και θα πάρω στην πλάτη μου όλη την ομάδα...αυτός είμαι εγώ!.
  13. Ο προπονητής κατάλαβε ότι έκανε λάθος...η αλλαγή δεν έπιασε,γυρνάει το κεφάλι του στον πάγκο και τι να δει...πανικός δεν έχει κανέναν και τα γκολ πέφτουν βροχή!.
  14. Τι κάνουν τα έργα από το πρώτο μέχρι έως στο έσχατο αυτήν τη κρίσιμη ώρα?.Τίποτα περιμένουν στην σειρά και στην ουρά,ψάχνοντας να βρουν το πρώτο έργο-μέτρο για τον επόμενο προΰπολογισμό...έτσι για τα μάτια του κόσμου αλλάζουν οι ημερομηνίες και σαν ¨έργα¨ παραμένουν στα συρτάρια για το 12,τώρα λένε πως έπιασαν δουλειά για το 13(?),14,15,16,17,18,19,20,21,22,23...τα βασικά να υπάρχουν για την συντήρηση των έργων που ¨έγιναν¨ στο παρελθόν...όσο για αυτά που δεν θα υλοποιηθούν,ούτε  πρόκειται να χαλάσουν έχουν εγγύηση ετών...άσε που με την τεχνογνωσία που θα μας αφήσουν πίσω τους,τα ευρώ θα είναι ξεπερασμένα και μικρό το κόστος...                Τελευταία στιγμή...πριν λίγο ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση,αποχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.Και παρέλαση κάνει ο κόσμος...αυτό δεν είναι φαντασία,ούτε έργα και μετρά. Τι μπορεί να είναι,όμως?.