Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ποιος τα γράφει όλα αυτά παιδί μιας δημοκρατικής έκφρασης και της εξωστρέφειας?.Βρισκόμουν και στα Νιάτα,όπως και εκεί που δουλεύεις,δεν είχαν ιδέα τι είδος αγώνων γίνονταν. Στα τηλέφωνα που έγιναν και σας στόλιζαν δηλώντας άγνοια!.Κάτι θέλατε κι έλεγαν όχι...γιατί επίσημα υπήρχε ιδιωτική κάλυψη!!

Περιμένατε ποτέ ότι ένας Δήμος 20.000 κατοίκων θα διεκδικήσει(παραμυθάκι ο κύριος,εθελούσια ήταν από τον δήμο γιατί είχε μείνει ορφανή) τη συμμετοχή μιας διοργάνωσης διεθνούς βεληνεκούς και ότι θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;

Απόντος του επισήμου Κράτους,χωρίς την παραμικρή όχληση από τους διοργανωτές  κατάφερε ένας Δήμος μικρότερος των 20.000 ανθρώπων,χωρίς προηγουμένη εμπειρία,χωρίς πακτωλό χρημάτων, χωρίς χρυσοπληρωμένους <<συμβούλους>> να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει τα μέγιστα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Γιάννη Γρυπιώτη,στους αντιδημάρχους, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Αθλητισμού ''ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ'' Παναγιώτη Λυμπέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, στον επικεφαλής των μέτρων ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας και το προσωπικό αυτής,στους εθελοντές, στον ''Α.Σ. Νικοκλής'' και  στον Παλλακωνικό Σύλλογο ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ- ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ και τέλος  σε  όλους τους  δημότες του Δήμου Ευρώτα και των όμορων Δήμων,οι οποίοι έως και τη λήξη του Πρωταθλήματος την 02.30 πρωινή τής Δευτέρας 19-11-2012(για το άρτιο της διοργάνωσης,αυτό είναι σίγουρα πρωτοφανές στα χρονικά,αλλού θα ήταν ο κύριος)κρατούσαν το στάδιο κατάμεστο χειροκροτώντας,και επευφημώντας τους αθλητές και τους παράγοντες των συμμετεχόντων χωρών.
Δέχθηκα τα συγχαρητήρια όλων των αθλητικών αποστολών για την άρτια  διοργάνωση, τη φιλοξενία, την ετοιμότητα των  ιθυνόντων, οι οποίοι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και την παραμικρή ατέλεια ή αβλεψία της στιγμής άμεσα. 

Πηγή: Ευρώτας Έλους