Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμα Και Πέναλτι Να Χτυπήσει Ο Εικονιζόμενος Κύριος Παπαχρήστου Και Όποιος Άλλος Κύριος...Δεν θα Πάρουμε!!!!!. Να Μην Κάνει καμία Προετοιμασία...Μόνο Με Κουτάλια Θα Κάνετε Τον Αγωγό Και Χωρίς Θόρυβο!!!

*** 

-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ....ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ.ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΤΕ...
-Η ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ.
-ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε ΜΕ ΕΞΠΡΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡΑΔΑ: 6ΟΡ2ΩΡΛ-ΥΦΙ - Απόφαση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιοχής κεντρικής πλατείας Κροκεών ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ...
-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Η ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΥΡΙΟΙ....
-ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΛΕΟΝ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑ!!!.
-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.
-ΠΟΙΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ(ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!) 
-ΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΔΑ: 669ΜΩΡΛ-Λ15 - Απόφαση σχετικά με χορήγηση παρατάσεως εκτέλεσης εργασιών του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων Τ.Κ. Έλους»  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Σκάλα 14 Αυγούστου 2014
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ                                                                            Αρ. Πρωτ.: 18.500
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 18η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΠΡΟΣ : Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 68, 69 του Ν. 3852 / 2010 (ΦΕΚ 87 / Α / 07-06-2010), σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 και ώρα 07:30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας, με τα πιο κάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση σχετικά με χορήγηση παρατάσεως εκτέλεσης εργασιών του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων Τ.Κ. Έλους».
Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος - Αντιδήμαρχος.



-Είστε εκτός συμβάσεως Κύριοι ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ στην γειτονιά μας...για μερικούς μπορεί να μην ειναι η γειτονιά τους...άλλου κάνετε τα λάθη σας και ύστερα δεν έχετε ιδέα τι να πει ο καθένας. Π.Χ Γήπεδο Γλυκόβρυσης η αποθέωση...αυτά που σας έχουν ρίξει εκτός παραλαβής του γηπέδου τα γνώριζε ένας βλάκας που το όνομα του δεν ειναι απαραίτητο να γραφτεί,ξέρει να βλέπει το κάθε γήπεδο και τη μπάλα...ΕΣΕΙΣ?