Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο ιδιοκτήτης φεύγει..σαν σήμερα,Έλος Λακωνίας,δήμου Έλους 10/06/2010,μαζί του φεύγουν...και δύο γνώριμες σκιές από τον Οκτώβριο του 1987...που από τότε(10/06/2010)δεν γύρισαν ξανά.

  • Η αποδοχή της πράξεώς του αυτής ήταν δεδομένη από όλους[τους φορείς...αλλά άκρα σιωπή].Καμία παρέμβαση...άμα ο ένας...είναι ένας,δεν είναι και κανένας..Κάνεις δεν θα νιώσει τίποτα σήμερα,ούτε αύριο. Η ζωή λέει θα έχει συνέχεια...και είναι ¨αλήθεια¨,όχι όλη όπως κι λέγεται,όταν δεν παίρνεις απαντήσεις,όλα θα αλλάζουν στον χώρο...εκκλησία,παιδική χαρά  που έχει δοθεί προς χρήση.....Σαφώς,η άσφαλτος θα έχει φωνές νήπιων για φέτος...έχει και τσιμέντο?.Γιατί άραγε? Τα παιδιά χαλούσαν τα σύρματα ή πηδούσαν τα κάγκελα επί μέρες χωρίς να συγκινήσουν κανέναν...αν,και το γνώριζαν πολλοί!.Ούτε μία δικαιολογία...
  • Σε αυτό το πρωτοφανές γεγονός ένας άνθρωπος να κάνει ότι θέλει. Και όλοι να είναι θεατές ακόμα κι όταν υπήρξαν φωτογραφίες,μάλιστα ούτε καν μία φορά,άλλα δύο,να υπάρχει μόνο η άσφαλτος που έκανε την αντίθεση με το τσιμέντο,απουσία παιδιών και αφωνία μεγάλων νηπίων στην σκέψη!.
  • Η άλλη όχθη θα έχει φύλακα για το Λαογραφικό Μουσείο...και στο δικό μας θα μείνουν τα: λουκέτα,αλυσίδες,κλειδιά και πόρτες?
  • Το ¨ευχάριστο¨ είναι ότι ¨αποφάσισε¨ το τοπικό συμβούλιο για τις αίθουσες του δημοτικού σχολείου που έκλεισε,πλην του νηπιαγωγείου(!)...ΘΑ δοθούν στον Πολιτιστικό  Σύλλογο μερικής σφραγίδας,για Πνευματικό Κέντρο λέει της Ενορίας και για γραφεία του Ευρώτα Έλους,θα είναι και πολλαπλών χρήσεων...προς έγκριση στον δήμαρχο,δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν άρνηση?.Χωρίς πολλά έξοδα είναι οι προτάσεις...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΑΝ ΧΤΕΣ...ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ...