Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

¨Απόφαση¨ για να δεματοποιούνται τα απορρίμματα της τοπικής κοινότης Λάγιου,μέσω της Ιστοσελίδας του δήμου Ευρώτα,που για πολλοστή φορά προκαλεί σύγχυση και θυμηδία!.

  • Δέκα ημέρες μετά την απόφαση της Τ.Κ Στεφανιάς,για προτάσεις τοποθεσιών και δη ομόφωνες και χωροθέτηση του περίφημου{πλέον}δεματόποίητη στον δήμο Ευρώτα. Έως σήμερα δεν υπάρχει αναφορά για αυτή την απόφαση,για να τη βρει κάποιος δεν είναι εύκολο..Στην απόφαση των ¨κατοίκων¨ του Λάγιου υπάρχει αναφορά για επιτροπή περιβάλλοντος{αόριστα στην αρχή και στην συνέχεια...είναι σίγουρο και επιστημονικά τεκμηριωμένο,ότι δεν υπάρχει περιοχή που να μπορεί να χωροθετηθεί και για εγκατάσταση!}. Η Τοπική Κοινότητα Λάγιου μαζί με όλους τους συμπολίτες μας έχει συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
  • Το Λάγιο γνωρίζεται{?},ότι ως περιοχή έχει πολλές ιδιαιτερότητες που αφορούν τόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς,όσο και την παραλιακή ζώνη,που έχει ανάπτυξη.
  • Όποια επιτροπή περιβάλλοντος{στο (κάλεσμα) του Δημάρχου προς όλους δεν υπάρχει καμία επιτροπή περιβάλλοντος και κανένα χρονικό όριο αποφάσεων,πλην της ημέρας που θα πέσουν τα πρόστιμα...αν πέσουν} και αν έρθει είναι σίγουρο και επιστημονικά τεκμηριωμένο{πότε κι από ποιους?} ότι δεν υπάρχει περιοχή που να μπορεί να χωροθετηθεί ο δεματιού-ποιητής{...το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιοχές π.χ Έλος,Λεήμονας κ.λ.π?}.
  • Εκ  τούτου η Τοπική Κοινότητα Λάγιου δεν μπορεί να βρει λύση λόγω περιβαντολλογικής,τουριστικής ανάπτυξης και άλλων πολλών εκκρεμοτήτων που είναι πολύ σημαντικά για την περιοχή μας και τους συμπολίτες μας.
  • Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Λάγιου Καραμάνης Χαράλαμπος.{Η ανάρτηση αυτή έχει γίνει στις 31/05/2011 στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα}.
  • Στην περίπτωση που υπάρξουν πολλές περιοχές από όλους τους πρώην δήμους,πότε θα προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες ώστε να γίνουν όλα αυτά,μέσα στο χρονικό όριο των 30 ημερών?.Εκτός εάν έχει γίνει κάποια προεργασία από κάποια άτυπη επιτροπή περιβάλλοντος ή δεν χρειάζεται τίποτα,απλά μια απόφαση...από μη ειδικούς!.
  • ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΈΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ,ΑΦΟΎ ΠΑΡΉΛΘΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΉΛΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ?.
  • Η  ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Σ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΕΥΡΏΤΑ...και στο παρόν Blog και πουθενά αλλού...
  • ΕΝΏ Η ΜΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΛΑΓΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΈΑ....ΟΜΩΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΥΤΉ Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΕΥΡΏΤΑ...ΓΙΑΤΊ???.ΤΑ ΆΛΛΑ ΘΈΜΑΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΈΑ ΚΑΙ ΑΣ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ!.