Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δεν το πιστεύω...δεν είναι δυνατόν...δεν το χωράει το μυαλό...Παρακολουθώ συχνά την κίνηση της Ιστοσελίδας του δήμου Ευρώτα και πολλά δεν είναι από εκείνα που αρέσουν,που γίνονται γνωστά κατόπιν εορτής...τι είναι αυτή η διαύγεια?...Δεν πιστεύουν τα μάτια πότε μπήκαν στο σύστημα αυτές οι απίστευτες αναρτήσεις?.Στην προηγούμενη ανάρτηση που έχω κάνει υπάρχει το μνημόσυνο...και διαβάζω αλλού για τη κηδεία!.Τι πλακα έχει ή είναι αυτή με τη σελίδα σας?

  • Από τις 18/3/2011 ΘΕΜΑ 1ο)στο δημοτικό σχολείο Έλους υπήρχαν παλιές εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών{μπάσκετ και βολλεΐ}που με το πέρασμα του χρόνου υπέστησαν φθορά με αποτέλεσμα να ειναι επικίνδυνες,για την ασφάλεια των παιδιών και την υγεία τους{τι αρρώστια είχαν?.Για την ασφάλεια..ας το αφήσουμε,δεν ισχύει όπως και το απίθανο περί εστίας μολύνσεως}.Και για αυτό έγινε καθαρισμός του χώρου και απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών{οι μπασκετές είναι το υλικό που έφυγε?}...
  • ΠΆΝΩ ΚΆΤΩ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΌ ΈΡΓΟ ΕΊΤΕ ΑΤΌΦΙΑ ΕΊΤΕ ΌΧΙ!.ΣΟΒΑΡΆ?.
  • Επικίνδυνοι είναι άλλοι και όχι οι μονάδες καλαθοσφαίρισης και επειδή είμαι έξαλλος,Θα είμαι απόλυτα ήρεμος(πως γίνεται?)..
  • .1ο)Οι μπασκετές του σχολείου είχαν...πάει σε τόπο χλοερό κάτω από τα δένδρα εντός του προαυλίου,από της 10/06/2010 και ειναι έργο ενός κυρίου...<<γνωστού,που είναι ανάλγητος και παντελώς άσχετος...μέχρι και την τελευταία ημέρα τα παιδιά πριν αυτός αναλάβει δραστικά,που κινδύνευαν από αυτές έπαιζαν ΚΑΝΟΝΙΚΆ...ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΏΜΑΤΑ,που ο κύριος αγνοεί τι σημαίνει αυτό..ως επιεικώς το άσχετος>>
  • .2ο)Υπάρχουν πολλές αναρτήσεις στο παρόν blog,που κάνεις τότε δεν τις πήρε στα σοβαρά!.Υπάρχουν φωτογραφίες(και λοιπόν επίσης και μάτια) που δείχνουν τις μπασκετές εντός προαυλίου του σχολείου,δίχως να είναι επικίνδυνες επί μήνες,σε σημείο που ένα οποιοδήποτε παιδί θα μπορούσε να πέσει πάνω σε αυτές για τον Χ λόγο. Και βρίσκονταν εκεί προ των δημοτικών εκλογών και μετά από αυτές!.Έφυγαν πριν 3 μήνες το πολύ,άρα συνολικά ήταν κάτω και πάντα στο προαύλιο χώρο. Ιούλιο,Αύγουστο,Σεπτέμβριο,Οκτώβριο,Νοέμβριο,Δεκέμβριο 2010/2011. Ιανουάριο,Φεβρουάριο,Μάρτιο!!!
  • .3ο)Ποιος παίρνει όρκο ότι έφυγαν άμεσα?.Ουδείς...
  • 4ο).Ποιες μπασκετές πάνε προς αντικατάσταση?.Εκείνες που έχουν ηλικία ούτε του 1/2,αυτών που βρισκόντουσαν στο προαύλιο του σχολείου και είναι πίσω από την εκκλησία,τι  πλέγματα και πόρτες ασφαλείας στην νότια πλευρά του σχολείου?.Οι μπασκετές 020 έως το τέλος στα πλέγματα και στο σύρμα!.