Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αλιευτικό καταφύγιο Κοκκινιάς:.Ένα αφιέρωμα απο μια γειτονιά με παράδοση στο ψάρεμα,80 μέτρα από την πλατεία Έλους,δεν έχει βρει το δικό της,οι λύσεις πάντα υπάρχουν...Μέρος πρώτο!.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Αλιευτικό Καταφύγιο Κοκκινιάς .

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Αλιευτικό Καταφύγιο Κοκκινιάς .
Το έργο είχε δημοπρατηθεί τον Αύγουστο του 2011, αλλά κατατέθηκε ένσταση μεταξύ του πρώτου και δευτέρου μειοδότη, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση των εργασιών.
Το αλιευτικό καταφύγιο θα έχει συνολικό εμβαδόν 17.000τμ. το λιμναίο τμήμα θα έχει εμβαδόν 8.600τμ και ο λιμενοβραχίονας θα έχει συνολικό μήκος 160 μέτρα, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.972.000€.
Είναι ένα έργο πνοής για τον αλιευτικό στόλο της περιοχής το οποίο θα επιλύσει πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι αλιείς και θα δώσει πνοή στον Δήμο Ευρώτα και ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα Γλυκόβρυσης.

Βλέποντας δυο συνεχόμενους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην τηλεόραση,όπου έβρεχε αδιάκοπα ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε καθόλου νερά ,ακόμα και το δικό μας γήπεδο σε μια ήπιας μορφής βροχόπτωση δεν είχε κανένα πρόβλημα,όμως ο δρόμος μας,η γειτονιά μας είχε το γνωστό της νερό στην κολόνα της ΔΕΗ κ.λ.π...
Μήπως η λύση είναι να σπάσουν,άσφαλτος,τσιμέντα και να γίνει ο δρόμος με φυσικό χόρτο?.