Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Αθλητικές υποδομές στην επίσημη Ιστοσελίδα του δήμου Ευρώτα.....εδώ κι ας μην είναι έτσι όπως τα γράφει...

  • Αθλητισμός
Αθλητική Υποδομή Δήμου Ευρώτα
  • Στο Δήμο Ευρώτα, υπάρχουν φυσικές υποδομές χώρις όρια. Ο ποταμός Ευρώτα εκτός από ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας είναι και μια πρόκληση για τους λάτρεις των αθλημάτων τα οποία διαξάγονται στους ποταμούς, όπως rafting, kayak.
  • Ακόμα για τους λάτρεις των 4Χ4 υπάρχουν μέρη στο βουνό, στα οποία μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί δύσκολες διαδρομές με το τζίπ, σε συνδυασμό με τα τοπία φυσικού κάλλους τα οποία θα του προκαλούν το θαυμασμό.
  • Υπάρχουν όμως και υποδομές όπως το Δημοτικό Στάδιο της Σκάλας, σκοπός του οποίου είναι η προώθηση της ιδέας της άθλησης σε όλες τις ηλικίες, η ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας μέσα από το Ολυμπιακό Ιδεώδες του Αθλητισμού, η διάδοση του αθλητισμού, ιδιαιτέρως στις μικρές ηλικίες και η ανάδειξη ταλέντων που θα εκπροσωπούν το Δήμο σε αθλητικές διοργανώσεις.
  • O Δήμος Ευρώτα έχει θέσει ως πρώτη του προτεραιότητα την παροχή αθλητικών εγκαταστάσεων στους κατοίκους του Δήμου και ιδιαίτερα στους μαθητές. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, λειτουργούν τρία (3) ικανοποιητικά οργανωμένα Δημοτικά στάδια με χλοοτάπητα στις Δ.Ε. Σκάλας, Βλαχιώτη και στην Τ.Κ. Κροκεών, καθώς και ένα (1) σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο στη Δ.Ε Βλαχιώτη, όπου διοργανώνονται σημαντικές εκδηλώσεις, σκοπός των οποίων είναι η προώθηση της ιδέας της άθλησης σ' όλες τις ηλικίες, η ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας μέσα από το Ολυμπιακό Ιδεώδες του Αθλητισμού, η διάδοση του αθλητισμού ιδιαιτέρως στις μικρές ηλικίες και η ανάδειξη ταλέντων που θα εκπροσωπούν το Δήμο σε αθλητικές διοργανώσεις. 
  • Ο Δήμος Ευρώτα διαθέτει συνολικά 8 γήπεδα ποδοσφαίρου, 7 γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα βόλεϊ και δύο γήπεδα τέννις. 
  • ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΕΣΎ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....
  • ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG:Raftig,kagyak ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΚΟΥΣΤΆ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΏΤΑ,ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ ΑΝ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙ ΝΕΡΌ   ΚΆΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ,ΑΠΌ ΠΟΥ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ(?)ΣΤΑ ΧΑΛΊΚΙΑ ΚΙ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΆ ΣΗΜΕΊΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΝΕΡΌ,Η ΣΤΗΝ ΕΚΒΟΛΉ ΤΟΥ...ΜΆΛΛΟΝ ΤΟN ΧΕΙΜΏΝΑ.ΜΗΝ ΚΆΝΕΙ ΟΥΔΕΜΙΆ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ  ΑΚΌΜΑ,ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΜΈΣΩ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΤΎΠΟΥ...ΕΔΏ ΠΙΆΝΟΜΑΙ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΜΈΝΟ ΟΝ,ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΆ ΈΤΗ ΦΩΤΟΣ ΕΊΧΑ ΔΕΙ...ΟΜΟΊΩΣΗ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΤΣΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ...
  • ΓΙΑ 4Χ4 ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΙ ΔΥΣΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΉ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ(?),ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΏ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΚΆΠΟΥ ΑΛΛΟΎ,ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΊΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΊΑ ΆΤΟΜΟ!.
  • Το Δημοτικό Στάδιο Σκάλας δεν ξέρω τίποτα για τα παραπάνω,το ομολογώ αλλά τα 3(?)οργανωμένα Δημοτικά γήπεδα με χλοοτάπητα,δεν διαφέρουν σε τίποτα απο τα μη Δημοτικά Στάδια,που κάποτε τα έλεγαν Εθνικά Στάδια και έγιναν μια συγκεκριμένη εποχή,ο αγωνιστικός χώρος και τα αποδυτήρια ήταν χειρότερα από ένα γειτονικό Κοινοτικό γήπεδο π.χ!!!.
  • Το σύγχρονο κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Έλους είναι δυο χρόνια μικρότερο από το 1(?)(απο  αυτό το μίνι μπάσκετ κατά τον μη έχων σχέση με τον αθλητισμό απογραφέα,δεν θα ήταν εκεί που είναι,αλλά στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο παρέα με κάτι άλλο)δηλαδή σύντομα θα πάει το κλειστό στο Γυμνάσιο και ας το διέγραψαν τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε,χωρίς να αναρωτηθούν το γιατί,αφού το βλέπουμε,άλλοι άσχετοι απογραφείς και αυτοί...
  • Το επίσης Δημοτικό Στάδιο Έλους(όχι στο Έλος)με το στίβο μόνο δεν έχει τις υποδομές του αντίστοιχου της Σκάλαςμήπως επειδή έχει αίθουσα ενδυνάμωσης?.
  • Το Κροκεών που βρήκε την οργάνωση σε σχέση με τα άλλα γήπεδα του δήμου,μάλλον επειδή το είδε καθαρότεροφρεσκοβαμμένο τίποτα όργανα κάτι θα είδε ο απογραφέας,εκτός κι αν τα είδαν διαφορετικοί απογραφείς...να έγινε και απο μνήμης δεχτώ κι αυτό...οπότε οφείλουμε και μια συγνώμη!!!.
  • Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΏΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΏΝ ΑΘΛΗΤΙΚΏΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΏΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΉ ΤΙ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ,ΑΦΟΎ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ,Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΈΧΕΙ ΧΡΌΝΙΑ ΑΚΌΜΑ,ΑΣ ΈΧΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΊ... ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ?.ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΑ ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΆΤΙ ΧΡΉΣΙΜΟ ΈΝΑ ΓΉΠΕΔΟ 5Χ5,δεν το γνωρίζω έγιναν και πολλά τα τελευταία χρόνια μη χρεωθούν όλα στον Καποδίστρια...ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΌ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ,ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΚΆΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΝΟΗΣ...ΚΑΤΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΆ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΓΙΑ ΈΝΑ ΣΤΕΦΆΝΙ,ΙΔΟΎ Η ΑΠΟΡΊΑ?.
  • Ιδού η καταγραφή των υποδομών του δήμου Ευρώτα...και το δικό μας μίνι μπάσκετ και όχι ελευθέρας βοσκής...έχουν πέσει διάνα και στις δυο περιπτώσεις,ΡΙΧΤΈ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΌ ΧΤΎΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΊΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ...ΆΛΛΟ ΈΝΑ!!!.Επειδή η αδιαφορία θέλει και λίγο χιούμορ...πατήστε και άλλες φορές...τα βελάκια!!!. 
  •  Αθλητική Υποδομή