Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Προς όλους τους ψαράδες. Οι γόπες βγήκαν στις παραλίες σε 100.000 τ.μ, αξίας 10.000 ευρώ. Χορηγοί σας:Skai,Fly Τοπικοί Σύμβουλοι,ο πρώην δήμος Έλους και νυν Ευρώτας.Αν το ξέραμε κάτι χρόνια πριν ...

-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 08/06/2014 ΩΡΑ 19:02.Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι προεκλογικά για να μην επηρεάσει το εκλογικό σας σώμα(ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑTA ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ)...αν έχετε κάποιο σώμα!.


Σχετικά με τον καθαρισμό των περίφημων παραλιών του δήμου σας και τα 100.000 τ.μ της τα έχω δει όλα...στα 25 εκατοστά βάθος(?)ειναι λίγα σας έχω έτοιμα σκουπίδια σε κάποιο μεγαλύτερο βάθος και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση σας.
Ημερομηνία: 06/05/2014 08:48:30ΑΔΑ: ΒΙΦΦΩΡΛ-7ΡΜ
Είδος: ΛΟΙΠΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣΛήψη Αρχείου

Τα ξύλα είναι γνωστό εδώ και κάτι αιώνες ότι πάνε στην αριστερή παραλιακή οδό(δεξιά δεν έχει) κι εκεί κάθονται,επίσης δεν θεωρούνται σκουπίδια...τα πάντως είδους αντικείμενα που έχουν την κακή συνήθεια να ξέρουν κολύμβηση ΚΑΙ δεν έρχονται απο μόνα τους,είναι από ανθρωπινό χέρι και μάλιστα γνωστό,από την γνωστή είσοδο είτε μακριά είτε από πολύ κοντά.


Εκεί(Κυάνη Ακτή Έλους) δεν είναι απαραίτητο θα φύγουν μόνα τους...MONO ΓIA ENA...ένα τέταρτο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα ενοχλήσουν οι  πολύ-απασχολημένοι εργάτες του δήμου σας,καθώς ακολουθούν την ίδια τακτική που είχαν και του προηγούμενου δήμου μας και των δυο δημάρχων του,έκαστος στο είδος του και χωρίς την γνωστή διαφήμιση του καφέ,από 8 έτη ο καθένας κάτι βλακώδες έκαναν δυο φορές. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ(ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ)ΣΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ 27/08/2011!!!.ΦΕΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ,Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?.ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ!..Ούτε μηχανήματα του δήμου σας για να μεταφέρουν ογκώδη πραγματάκια απο την Κυανή Ακτή Έλους δεν είναι απαραίτητα,διότι τα ογκώδη αντικείμενα που γνωρίζω εδώ και κάτι 10ετιες έχουν τετράγωνα σχήματα,αυτά μπορούν να φύγουν και απο θαλάσσης σαν στόχοι..


Τα άλλα απο την συγκομιδή ξέρω απο τώρα σε ποιο μέρος θα πάνε,έχω δει τουλάχιστον 100.000 τόνους σκουπίδια από την γύρω περιοχή...αλλά νόμιμα και αλλά ελαφρώς παράνομα...αλλά εντός της νομιμότητας και των δυο δήμων,εμάς μας αρέσουν τα ξύλα,τα ογκώδη αντικείμενα και ότι σκουπίδι μπορεί να φαντασιώνει κάποιος,έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά και τα αγαπάμε,μην μας χαλάσετε αυτή την εικόνα!!!.


Επίσης έχω δει και 9-10.000.000 κυβικά καθαρού άμμου και χωρίς σκουπίδια προς γνωστά-άγνωστα μέρη,μετά ήρθαν τα σκουπίδια όλης της περιοχής,έχει κάποιος αμφιβολία περί αυτού του γεγονότος?.Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου και πάρα το γεγονός ότι δεν είναι και πολύ καλή,για τα ασύμμετρα ογκώδη πράγματα,εκτός αν υπάρχουν είναι υπό μια αόρατη προστασία και δεν μπορώ να τα δω τόσα χρόνια!!!.


Για  γόπες από τα τσιγάρα χειμερινών κολυμβητών σίγουρα θα τα πιάσουν με τα κόσκινα,να είναι σαν αυτά που είχαν κρεμασμένα οι μανάδες μας,σε 1 χρόνο κάτι μπορεί να γίνει και ύστερα να αγοράσει ο δήμος τασάκια,με το έμβλημα του δήμου σας για την νέα κολυμβητική περίοδο 2014/15!!!.


Όσον αφορά το ότι δεν υπάρχει εργατικό δυναμικό για να κάνει όλη αυτή την εκστρατεία καθαρισμού,σαν αυτήν με τον Skai,fly και ειναι πανέτοιμο..παρακαλώ μόνο να στείλει ένα συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων να καλύψει την όλη επιχείριση...ιδού το εργατικό δυναμικό...και οι εργάτες να πάρουν άδεια μακράς διάρκειας πολλών ημερών μετά αποδοχών. Τα φύκια ρε παιδιά τι δουλειά έχουν με τα σκουπίδια στις παράλιες σας?.(εκτός της δική μας).Φυσικό φαινόμενο είναι και να τα μαζεύουν...πάλι θα κάνουν την εμφάνιση τους οπότε θέλουν...μήπως έχετε την εντύπωση ότι θα συνεδριάσουν σαν εσάς,που κακώς κάνετε κάτι τέτοιο,αφού κατά ομοφωνία ή κατά πλειοψηφία βγάζετε τις αποφάσεις των εισηγήσεων των δημοτικών σας συμβούλων και ύστερα απο μελέτες στο πόδι των διαφορών υπαλλήλων σας?.


Παρακαλούνται τα φύκια στην παραλία της Κοκκινίας στην διάρκεια του Καλοκαιριού να μην κάνουν καθόλου την εμφάνιση τους..στην παραλία του Αστεριού μόνο κατά της 20 ημέρες και ώρες εργάσιμες...στην παραλία της Κυανής Ακτής Έλους έχουν ελευθέρας για όλο το καλοκαίρι και να τα πετάνε πάλι μέσα στην θάλασσα δια την αναπαραγωγή τους...στην παραλία του Λεήμονα να μην κάνουν καθόλου καμια παράσταση και να υπάρχει εργάτης του δήμου σας για όλο το Καλοκαίρι να μαζεύει τα σκουπίδια,καθώς και στα Τρινήσα,στο Βαλτάκι να μπει επικεφαλής ο αντιδήμαρχος Ευρώτα και να υποβαθμίσει στον αρχαιολογικό χώρο,μετά το μεγάλο του ενδιαφέρον για της 100 οικογένειες με τα αγροτεμάχια τους στην Δ Εθνική κατηγορία,απο την Α κατηγορία,καλή επιτυχία κι αν βρουν τίποτα αρχαία μπορούν να τα εξαφανίσουν δια μαγείας!!!.


Βέβαια αγνοούν ορισμένα βασικά πράγματα,άλλα μετά έχουν όλο τον χρόνο να τα  αναθεωρήσουν ξανά...π.χ αγωγός ομβρίων υδάτων σε μια γειτονιά μας δεν έχει κάποια στοιχεία προς ΤΗΝ οριστική λύση του προβλήματος,οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν κάνει κατά την ποδοσφαιρική ορολογία μερικές τσόμπλες στην έκθεση τους.


Αυτοί που ξαφνικά έγιναν ηθικολόγοι,ειναι και οι ηθικοί αυτουργοί σε αποφάσεις παράτυπες και έχουν βάλει την υπογραφή τους σε έργα που δεν ήταν να γίνουν....η δεν έγιναν ποτέ,ενώ κάτι έχει πάει απο το Δ.Σ στην Ο.Ε μέσα σε χρόνο ρεκόρ έτοιμο...ακόμα και με έτοιμη την προσφορά του αναδόχου έμπειρο-τεχνίτη του έργου...που ήταν μόλις 1% στις εκπτώσεις του έργου, ότι μήνα θέλει ο καθένα σας και έγιναν σε χρονικό διάστημα που αυτοί γνωρίζουν(?)...αλλά δεν είμαι στο εκλογικό σώμα κανενός,ας βγάζουν και ΝΑ εκτελούν συνεχώς προκλητικές αποφάσεις στο Δ.Σ τους ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ...

Ημερομηνία: 06/05/2014 13:39:45ΑΔΑ: ΒΙΦΦΩΡΛ-Σ0Η
Είδος: ΔΑΠΑΝΗΛήψη Αρχείου

Το έχουμε εμπέδωση για τα καλά η έδρα του δήμου σας ότι ειναι η Σκάλα...αλλά και πάλι νέο όραμα να μην βάζει...γιατί αυτό που είχε βάλει για ποδοσφαιρικό λόγο,δεν είχε μεγάλη επιτυχία...καλό θα ειναι να μην προκαλούν οι κυρίες και οι κύριοι υποψήφιοι...γιατί μπορεί και να πατώσουν...προσωπικά οποίος υποψήφιος καλό θα είναι...να μην κάνει τις μαριονέτες σαν τους προηγουμένους,αλίμονο σε αυτούς που θα βγουν και πάλι...δεν ειναι απειλή,ειναι προειδοποίηση δεν θα περάσουν καθόλου καλά...


Από όπου και αν ξεκινήσει κάποιος στην Λακωνία δεν θα κάνει τα ίδια χιλιόμετρα για τον προορισμό που θέλει..το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ είναι ένα και μοναδικό...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΟΣ,αυτό δεν μπορεί να το σβήσει κάνεις απο τον χάρτη και ας το πήγαν κάποιοι σε άλλο μέρος,υπάρχει μεγάλη έρευνα σε μεγάλο βάθος εκεί ειναι ρηχά...να το έχουν καλά υπόψη τους όλοι αυτοί που ζητούν την ψήφο των κατοικούντο εντός των ορίων του δήμου τους,πριν απο κάποιους μήνες μήπως έπεσε πρώτα το ΕΛΟΣ στο σκοτάδι και όχι σε ένα βιβλίο,αλλά κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και όχι για τον ίδιο λόγο?. Υπήρχε κάποιος που το γνώριζε,αλλά δεν πουλάει το χωριό του...είπε εγώ όχι δεν θα το κάνω,δεν είμαι σαν μερικούς που θίγονται....προτίμησα να προστατεύσω τους κάτοικους του και πολλούς άλλους γύρω από το χωριό μου...δεν θέλω να μου πει κανένας μπράβο σου,ούτε να κάνει κανένας σχόλιο...αυτά ειναι για άτομα με άλλη ανατροφή...η δική μου ανατροφή δεν είναι άριστη...δεν είμαι αριστοκράτης,μπορώ σε σεβαστώ ορισμένα μόνο πράγματα σε αυτή την ζωή και θα πάρω πολλά σε μια ¨άλλη ζωή¨...πες ότι είμαι η μια και ιστορική μουριά του χωριού μας!!!

-Ευχαριστώ μπορεί να έχω πολλές απογοητεύσεις...αλλά δεν πειράζει,έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω,δεν με ενδιαφέρει αν έχω αποτύχει..ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. 
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!.
-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΙΝΟΥ 08/06/1014 ΩΡΑ:19:02. Ευχαριστούμε θερμά το δήμου σας και τον ανάδοχο του καθαρισμού της Κυανής Ακτής Έλους και των άλλων ακτών σας...απο όλα τα παραπάνω που ειναι εντός της συμβάσεως(?) σας...εκεί που κάποτε είχε μια παράγκα ο πρώτος δήμαρχος Έλους...ξεχάσαν μια μισή κλούβα και ένα τούβλο...για το τούβλο δεν ειναι απαραίτητο να έρθουν και πάλι στην παραλία για νέο καθαρισμό...υπάρχουν και κοντά στο ΚΕΕΜ,ας πάρουν ένα απο εκεί...αυτό που υπάρχει στο σημείο το χρειάζονται για την ανέγερση μια παράγκας...αλλά δεν φτάνει μόνο ένα...αν βρουν στις άλλες παραλίες και άλλα τούβλα κάτι μπορεί να γίνει...το ένα τούβλο ας το πάρει ο ανάθετης σας,με αυτό θα μπορέσει να χτίσει την νέα 5ετια του....η κάνει και για άλλη χρήση!. 
-Όμως παρακαλώ όσες γόπες βρίσκουν με τα κόσκινα τους,να τις παραδοθούν στους αλιείς προς πώληση τους,σε αυτούς είναι και άχρηστες...αν βρήκαν κανένα πακέτο με τσιγάρα μπορούν να τα καπνίσουν και οι ίδιοι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα!.
-ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ...
-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΥΦΛΟΙ(ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΟΣΙΤΕΣ(ΟΙ ΕΛΟΣΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ..ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?)...
-ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. 
-ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΓΟΠΕΣ(ΑΠΟΣΤΙΓΑΡΑ,ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΟΥΣ....
-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΟΣ!