Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μετά τις όρνιθες...τι έργο ανέβασαν και το ξανά-κατέβασαν στην ιστοσελίδα του δήμου?

Ποια ήταν το απόγευμα η επόμενη ανάρτηση λίγο πριν το βραδάκι?.Δεν είχε βγει ακόμα το φως του φεγγαριού στο θέατρο.Έκανε την βάρδια του ΜΉΠΩΣ ο ένας από τους πολλούς διαχειριστές που έχει η Ιστοσελίδα σας?.

Ποια <<όρνιθα χιούμορ κάνω>> έκανε την επόμενη ανάρτηση σαν δελτίο τύπου του Δήμου σας και γιατί δεν υπάρχει στην Ιστοσελίδα σας(λατέρνα χωρίς φιλότιμο...άλλα χρήμα έχει για όλα τα χωριά,εκτός από ένα)...η μήπως ήταν κόκορας κρασάτος?.

Γνωρίζει το γραφείο τύπου σας γιατί την κατέβασαν το πρωί?.Κάποιος γνωρίζει και το περιεχόμενο της ανάρτησης...άλλα και τι τους έκανε να την κατεβάσουν εντός ολίγων ωρών...με βάση την λογική οι όρνιθες(η παράσταση)σίγουρα θα έπρεπε να ανέβουν...τι κατέβασαν είναι το ζητούμενο!!!.

Μια δημόσια συγνώμη για το Έλος και αυτό που δεν είχαν κανένα λόγο να ανεβάσουν στην ιστοσελίδα τους θα το κάνουν πότε ή θα αναρτηθεί από κάποιον άλλον...που έγινε άνω ποταμών μέσα σε διάστημα 15 λεπτών?.Πάντως και αυτό που ανέβασαν στην Ιστοσελίδα τους...είχε μια κάθοδο και όχι από το θέατρο.

Αυτό θα πει ενημέρωση...το ξέχασαν χτες ότι δεν έπρεπε να γίνει η ανάρτηση τους και το έκαναν την άλλη ημέρα!!!.Έχουν κάνει πολλά λάθη στα δελτία τους,άλλα που να τα καταλάβουνε οι ίδιοι και όσοι τα διαβάζουν...


-Καλημέρα σας...τα σχόλια που δεν αρέσουν σε κάποιον με δημοκρατικό μανδύα μπορεί να τα σβήνει...την μνήμη κάποιων δεν έχει τα προσόντα να το κάνει...αυτά στο σχόλιο ισχύουν ακόμα και έχει μόνο 10 ημέρες στην διάθεση του και όχι μια 5ετια...χαιρετίσματα στην εξουσία του και όχι των άλλων που του έλεγαν στο video που είδα <<τυχαία>>ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ...το ίδιο παραμύθι που μου έγραψες και εκείνο το βράδυ λες σε όλους τους...καλή επιτυχία στα πλούσια έργα σας και ένα καλό αμυντικό σύστημα...άλλα μακρυά από την γειτονιά μας.
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

............................................................................................................
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 Σκάλα, 12 Ιουλίου 2012
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                                                    
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ
Γραφείο Τύπου
Ταχ. Κώδικας: 23051  
Tηλέφωνο: 27353 60022                                                                       Προς: Μ.Μ.Ε.
FAX: (27350) - 24 032


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κάτω από το φως του φεγγαριού και με φόντο τον κάμπο του Ευρώτα, το Ερασιτεχνικό Θέατρο Καλαμάτας- μετά από πρόσκληση του Δήμου Ευρώτα- ανέβασε με επιτυχία την κωμωδία του Αριστοφάνη «Όρνιθες»,την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Επιδαύρειο Θέατρο Βλαχιώτη.

Ήταν μια προσφορά του Δήμου και της Ευρωτείου Πολιτείας (Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης) προς τους πολίτες,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2012».