Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Εν Έλει Ιούνιος 1974,βρισκόμαστε ακόμα εκεί;

Γυμναστικές επίδειξης!.Πρώτη συμμετοχή Α & Β τάξη δημοτικού,τα κουκιά,έτσι σπέρνουν τα κουκιά και κ.τ.λ.η όλη διαδικασία!.Γ & Δ ΕΚΕΊ ΈΧΟΥΜΕ ΑΓΏΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΦΑΓΕΙΑΣ!

Όποιος φάει της πιο πολλές,σε ένα εύλογο χρονικό όριο!!!Επίσης σακουλόδρομίες ατομικές και με δυο...και το πιο δημοφιλές άθλημα....αυτό της μεταφοράς αυγού πέντε ημερών...από την μια άκρη του σχολείου στην άλλη. Μετά,αρχίζει ο κλασσικός αθλητισμός. Αγώνες 50 & 60 μέτρων,σκυταλοδρομίες και ύστερα η ώρα των αλμάτων σε μήκος και ύψος για τα παιδιά των δυο τελευταίων τάξεων!!!Μάλιστα εντός του κόσμου ακούγονταν φωνές...όπως το παιδί μου,από αγνοία για το άθλημα!!!.

Το σχολείο ήταν γεμάτο απο παιδιά άνω των 120 και πλήθος κόσμου,όπου δεν ήξερε πολλά από αυτά που γίνονταν γύρω του...ούτε εμείς τα ξέραμε όλα,όμως είδαμε τις δοκιμές....τα 15 αγόρια & κορίτσια τι έκαναν επί κάποιες ημέρες και με ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ <<ΑΘΛΗΜΑΤΑ>>....ΕΙΤΕ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΟΧΙ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ...ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ....ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ καθόμαστε και κοιτάμε όχι το τέλος του σχολείου...αλλά και το τέλος της αυλής,του μόνου χώρου που θα έχουν αυτά τα παιδιά. 

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤΑ;ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ....ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ;.ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ...ΜΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ...ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ταμβακολογος Ιωάννης Π ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...