Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τα σχολεία και στην Αθήνα έκλεισαν...αυτό ως πληροφορία!!!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ:Ταμβακολογος Ιωαννης π. Από χτες τα παιδιά που οι γονείς τους και αυτά κατοικούν στο κλεινόν άστυ,θα έρθουν για τα μπάνια του λαού που λέμε...το μεσημέρι θα είναι στην θάλασσα και το απόγευμα που θα βρίσκονται; .Στους δρόμους με τα ποδήλατα,μαζί και με τα αυτοκίνητα που θα έρθουν και αυτά από την Αθήνα. Μάλλον,ναι η όχι;Μάλλον....όμως στο σχολείο θα πάνε,άλλα τι θα κάνουν,θα κοιτούν απ έξω;Μια,δυο,τρεις κινήσεις και είναι μέσα!Αν,δεν μπορούν...θα τους μάθουν τα άλλα παιδιά, ότι έτσι γίνεται....και άντε μπήκαν τι θα κάνουν;Δεν θα παίξουν μπάλα ΄ή  πετοσφαίριση γύρω-γύρω όλοι;Αν,ρωτήσουν τι έγιναν οι μπασκέτες,τι θα πουν τα παιδιά του χωριού ότι έληξε η ημερομηνία τους και για τις δυο απο της 10\6\2010 και δεν θα ρωτήσουν ποτέ θα βάλουν τις άλλες;.Τα παιδιά του χωριού θα απαντήσουν ΠΟΤΕ... ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΙΑ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΑ!!! Η άλλη έχει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα το αντιμετώπιση σύντομα ο ΟΝΑ ΔΗΜΟΥ ΕΛΟΥΣ....γιατί τώρα κάνει επιθεώρηση στα γήπεδα με χόρτο,για να δει τι πρόβλημα έχουν...διότι με τον Καποδίστρια έγιναν πολλά γήπεδα και δεν θέλουν να τα αφήσουν,ούτε ένα εκατοστό μέσα στο γήπεδο χωρίς χόρτο και να μην κρατούν σταγόνα νερού,γιατί θα είναι ακατάλληλα και θα έχουμε διαφωνίες!

-Η πλάκα είναι ότι για να θέλουν απλώς να κάτσουν βραδάκι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!!!!!Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα από το περιβάλλον...του Δήμου!!!Τα παιδιά ήδη είναι μέσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Η.Υ ΚΑΙ Π.Σ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....Τι θα γίνει ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ;.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΡΙΟ...ΚΡΑΞΕΙΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ταμβακολογος Ιωαννης  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....θα είμαι εδώ... έχω γίνει ρεζίλι τόσες μέρες....άλλος  δεν υπάρχει...ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!!.