Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ανοιχτή επιστολή διαμαρυριας,για τον απίθανο δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Έλους,και τον απόντα δήμαρχο Ελους.

Από 10\6\2010 ο δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Έλους προέβει σε μια πρωτοφανή ενέργεια καθαιρώντας τις μονάδες καλαθοσφαίρισης και όχι μόνο....ουσιαστικά κλείνουν και οι πόρτες εισόδου στον μοναδικό χώρο όπου μπορούν τα παιδιά να περνούν λίγες ώρες,εκτός αν,είναι δικός του όλος ο χώρος!. 

Τα παιδιά ξέρουν δεν είναι βλάκες!.Ο χώρος του Σχολείου ήταν και πριν την έλευση του,ένα κομμάτι της ζωής των παιδιών του Έλους,ενώ ο εν λόγω δάσκαλος έριξε στις βάσεις των σταθερών μονάδων καλαθοσφαίρισης τσιμέντο!.Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια είναι ΆΘΛΙΟΙ...

Οι μονάδες καλαθοσφαίρισης είχαν προβλήματα(Σπασμένο ταμπλό στεφάνια ολίγον καλά,ως καλά. απλώς δεν έπαιρναν δυχτάκι!!!)και αυτός δεν έκανε....τίποτα!!! ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΆΦΗΝΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΎΝ ΆΛΛΟΙ ΣΕ ΛΎΣΗ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΏΝ...σε καμία περίπτωση και οι δυο μονάδες δεν ήταν καλές!!!

Η ΠΡΏΤΗ ΗΜΈΡΑ ΚΥΛΆΕΙ...δήμαρχε αν ΔΕΝ πάρεις πρωτοβουλία για τη λύση του θέματος,να ξέρεις και εσύ μαζί με τον δάσκαλο...εκεί που τα στέλνεται τα παιδιά ο χώρος ΑΝΉΚΕΙ...σε άλλους!!.ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ...ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ!!!! 

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΚΙ ΆΛΛΑ...ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!

ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΥΤΌ...δάσκαλε χτες το βράδυ γράφω εφημερίδα!.Δυστυχώς για μένα μου ζητούν να μην γράφω,άλλωστε δεν ξέρω δάσκαλε και δήμαρχε...όμως έχω για αυτό το θέμα σημαντικό αρχειακό υλικό. Καλό θα είναι όσο ουτοπικό κι μοιάζει,ότι χαλάσατε,να το φτιάξτε άμεσα. Δεν είναι απειλή,μόνο συμβουλή. Οι χαρακτηρισμοί άκρως επιεικής. Δυστυχώς για μένα δεν βρίζω,ούτε και έβρισα ποτέ κανέναν με τρόπο που για εσάς είναι γνωστός. Και αύριο κάπου εδώ θα βρίσκομαι...