Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αθλητικό πρότυπο Σχολείο Έλους....ΑΝΕΥ ΠΑΙΔΙΩΝ...εντός και εκτός Σχολείου!

ΑΝΆΡΤΗΣΗ Ταμβακολόγος Ιωάννης Π.

Στις 10\06\2010 οι μονάδες καλαθοσφαίρισης που έχουν λόγο ύπαρξης από το φθινόπωρο του 1987(Αν δεν με απατά η μνήμη μου...)στο Δημοτικό Σχολείο Έλους  για ποιον άγνωστο λόγο(;)έφυγαν.....δια παντός;.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές που μιλούν για ΣΚΑΜΑ!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ!!!!ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!Για έναν κουφό λόγο....όπου οι μονάδες Καλαθοσφαίρισης ειναι....ΕΝΟΧΕΣ που δεν μπορώ να το δεχτώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Οι μονάδες πρέπει να επανέλθουν πίσω,να έχουν ότι δεν είχαν πριν,δηλαδή ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΡΤΙΑ ΜΕ 12 ΘΥΛΕΣ, ΤΑΜΠΛΟ,ΑΝ,ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΩΣ,αλλά να το μάθουμε.....ΑΝ,ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!: ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΑΜΑ ΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ...ΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ....ΣΚΑΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΓΕΛΟΙΟΣ(ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ) ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1977...ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ,ΛΟΓΩ...ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΧΩΡΙΣ  ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΟΣΤΟΣ!!!

Μια μονάδα καλαθοσφαίρισης δεχόταν από τις 4 μ.μ το απόγευμα ως την δύση του ήλιου καθημερινά ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ σε λίγα τετραγωνικά μέτρα και υπό τον κίνδυνο τραυματισμού που δεν συνέβη ΠΟΤΕ!!!(Επίσης δεν μπορεί να γίνει αναφορά για ποδόσφαιρο...όπου γη...και πατρίς!!!.)(δεν μιλάμε για 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 παιδιά,αλλά επί 3 και ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ (ΔΥΣΚΟΛΕΣ )ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ....ΟΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟ 1987!!!

Παντα υπηρχε ενα ταμπλο,με ενα στεφανι απο το 1975!!! Ένας αστείος για τα σημερινά παιδιά φιλές πετοσφαίρισης!!!Μια εστία πάντα βρισκόταν σε κάποιο σημείο και ένα κουρέλι για μπάλα μιας...ημέρας!Την άλλη ημερα έπρεπε να γίνει πάλι μπάλα...το κουρέλι!ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ ΓΙΑ 3 ΑΘΛΗΜΑΤΑ!Άπειρος αριθμός απο πλαστικές μπάλες...που έσπασαν,πάντα γρήγορα!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΟΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ!!! 

ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ (ΜΑΣ) ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ;.ΟΙ μονάδες καλαθοσφαίρισης δεν πρέπει να φύγουν...δεν υπάρχει κανένας λόγος το σχολείο τελείωσε. 

Το κάθε προβλημα έχει μια λύση...αφού (οι νέες;) μονάδες καλαθοσφαίρισης είναι μεταφερόμενες όπως και οι εστίες για ποδόσφαιρο,υπάρχει αρκετός χώρος για όλα αυτά!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΙΔΙΑ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ....)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ...ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ταμβακολογος Ιωαννης π ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟ/ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΣΕΩΣ!