Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δήμος Έλους+Δήμος Ευρώτα=Μηδέν-Μηδέν.Το πάνω ένα(1),αστείο είναι δικό μου...το κάτω δεν είναι αστείο..εδώ καταλήγει η μπάλα....

Τουρνουά μπάσκετ στο Δήμο του ΕυρώταΔευτέρα, Ιούνιος 25, 2012 0 comments

  • Τουρνουά μπάσκετ στο Δήμο Ευρώτα:

    Μετά την επιτυχή έκβαση των αθλητικών αγώνων «Πιερράκεια 2012» που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, ο Δήμος Ευρώτα, επιφυλάσσει για φέτος το καλοκαίρι ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα.
    Ειδικότερα, την έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων, θα σηματοδοτήσει η διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012, στην Κεντρική Πλατεία Έλους.
    Καλούμε τους νέους και τις νέες, ηλικίας από 12 έως 20 ετών, να ενισχύσουν την εκδήλωση με την παρουσία - συμμετοχή τους.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2735360022, από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ
    Αιτηση συμμετοχής ΕΔΩ. 

    Αντιδράσεις:

    ΠΗΓΗ:spartaface.com -

  • -Το κοντινό και κοινοτικό γήπεδο εντός του πρώην δημοτικού σχολείου,αυτό πίσω από τις πολλές πόρτες και αλυσίδες...το έβγαλαν σε αχρηστία άσχετα άτομα με το χωριό μας,την άλλη μπασκέτα κάνεις δεν θυμάται,αντί του αντιθέτου. Ομάδα μπάσκετ δεν είχε ποτέ...ιστορία με το άθλημα αυτό από το μακρινό 1975.Το γνωρίζαμε σαν άθλημα και πιο νωρίς..δυστυχώς οι περισσότεροι!. Δεν μπορώ να γράψω αυτά που έσβησαν για πάντα και λυπάμαι για πολλούς,που απλώς κοιτούσαν το γεγονός. Ότι σε αυτό το γηπεδάκι του σχολείου πρόλαβαν κι έπαιξαν και αυτοί εντελώς αδιάφορο,άλλωστε μια θέση και άποψη την είχαν να αποτρέψουν την καταστροφή του..παρά ταύτα τις άφησαν στον χώρο επί μήνες...για την ασφάλεια των παιδιών τους. Έμεινε μόνο ένας να γράφει για το εν λόγω ¨¨ασήμαντο¨ θέμα για να γίνουν τα αυτονόητα,για άλλο θέμα στον ίδιο χώρο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο,πρέπει να τραβάει ο ένας στην ανηφόρα για να έρθουν κι άλλοι,αυτοί που πλέον δεν υπάρχουν!!..
    -Αυτές οι φωτογραφίες είναι μία ημέρα πριν τις δημοτικές εκλογές 6/11/2010. Προς το τότε Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Έλους.Τα παιδιά σας βρίσκονταν σε συνεχή κίνδυνο από τις άχρηστες κατά δυο κυρίους και εστία μολύνσεως επίσημα για το Τ.Σ Έλους είτε από έναν άλλον κύριο ή από κανέναν!!. -Υπάρχουν φωτογραφίες που δεν έχουν βγει(σε δημόσια θέα),μόνο άχρηστες δεν είναι ούτε και μολυσμένες από τον Χ ιό,μία από αυτές δείχνει ένα κώνο που προστατεύει τα παιδιά σας από τα προεξέχοντα σίδερα της βάσεως πριν πέσει το τσιμέντο. Τις έχω δει με τα μάτια μου,ακόμη και το νωπό τσιμέντο...Οι εικόνες αυτές θα συνοδεύουν το δελτίο τύπου του δήμου Ευρώτα(για του Έλους που αποχωρεί ούτε λόγος)από τα Μ.Μ.Ε και θα είναι εκτός πραγματικότητας,όταν έχεις μάτια βλέπεις. 
  • -Αυτή είναι η εικόνα του κύριου Μιχαήλ,που την άφησε στον κύριο Ιωάννη,πριν δυο χρόνια ο πρώτος και το υπόλοιπο ο έτερος. Δεν προσβάλλει κανέναν τους,ούτε τον κύριο υπεύθυνο/ανεύθυνο που θέλει να κάνει αγώνες 3Χ3,σε μία πλατεία που δεν του δίνει καμια δυνατότητα??.Ένας παίκτης...ξερει ότι βλέπει μόνο τη μπάλα,όπου κι αν πάει αυτή ή κάνω λάθος?.Πιθανόν θα έχετε σχεδιάσει άψογα τη διοργάνωση και σας εύχομαι κάθε επιτυχία και δημόσια δεν θα ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα. Η ημερομηνία είναι τόσο μακριά που θα λυθούν όσα προβλήματα παρουσιαστούν,κάποια δίχτυα .Η μία-δύο μπασκετές που θα χρειαστούν είναι του κουτιού,το πολύ ελαφρώς δοκιμασμένες σε άλλα τουρνουά,ίσως κι ένας χορηγός,όμως...με ευτελή υλικά κάνεις σας δεν μπορεί να πραγματώσει ένα απλό τουρνουά 3Χ3,για τρεις διαφορετικές ηλικίες σε αντίστοιχα σημεία,δεν υπάρχει διαθέσιμη φαντασία,τι να γίνει?.Δυστυχώς η φαντασία και το δύσκολο,χωρίς χρήματα απουσιάζει παντελώς .Το εύκολο είναι πάντα δύσκολο,θέλει όρεξη για εργασία και χρήμα...... ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΎΡΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΑΣ,ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΈΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΉΤΑΝ ΆΧΡΗΣΤΟ...ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΝΟΜΊΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΈΔΩΣΑΝ ΑΞΊΑ ΜΟΝΆΧΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊ 13 ΧΡΌΝΙΑ ΕΝ ΑΧΡΗΣΤΊΑ!!!.