Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σεμινάρια,μνημόνιο,ημερίδα,οδηγίες,ενημέρωση,φορείς,υπάλληλοι,περιφέρειας,δήμων,ΚΕΕΛΠΝΟ,εκπρόσωπος της Π.Ο.Υ,σχέδιο δράσης,πληροφορίες εντός τριών ημερών. Τι Πιστοποιητικό εκπαίδευσης είναι αυτό που πήραν σε μία ημερίδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ?.Τι εκπαίδευση και πιστοποίηση έγινε σε όλους αυτούς από τον εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας?.Ποιοι είναι οι αρμόδιοι φορείς,υπάλληλοι των δήμων?.Πιστοποιητικό εκπαίδευσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφημιστές,πλασιέ,πωλητές/πωλήτριες σε καταστήματα εντομοκτόνων+φυτοφαρμάκων για τη καταπολέμηση...του δάκου της Ελιάς κατ` οίκων?.

  • Ολοκληρωμένη καταπολέμηση κουνουπιών στην Πελοπόννησο

    Agronews|  08/06/2012 - 10:13 πμ
    Ενημερωτική εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την: «Εφαρμογή ολοκληρωμένου έργου για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Κεντρική Αίθουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Υγείας Ανδρέα Πουλά και με συμμετοχή των εμπλεκομένων υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων.
    Στην ημερίδα παρέστησαν, πέραν των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ειδικός σε θέματα αντοχής εντομοκτόνων Dr. Brogdon, ως εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.). Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ενημερώθηκαν για τις ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να αποτυπωθεί το εφαρμοζόμενο σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση των κουνουπιών.   
    Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε στοιχεία της μελέτης, που εκπόνησε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η εταιρεία Οικοανάπτυξη, και ανέλυσε εκτενώς τον τρόπο καταπολέμησης και ελέγχου της αποτελεσματικότητας του εφαρμοζόμενου προγράμματος.
    Στα πλαίσια της ημερίδας, ο Dr Brogdon εκπαίδευσε τους υπαλλήλους που παρέστησαν, σχετικά με τους εσωτερικούς ψεκασμούς, οι οποίοι και έλαβαν σχετικό πιστοποιητικό εκπαίδευσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Π.Ο.Υ.ΠΗΓΗ:Αgronews

    AΠΟΡΙΕΣ:Με την έννοια εσωτερικούς ψεκασμούς τι εννοούμε,εντός Οικισμών,εξωτερικά των οικιών ή στα ενδότερα οικιών?.Σε δημόσιους χώρους και κτίρια?.Ποιοι ειναι οι υπάλληλοι των δήμων,κοινοί υπάλληλοι,οι γεωπόνοι?.Τώρα η Διεθυν./Δημοσ./Υγειας/Περιφ./Πελοποννήσου παρουσίασε<<Εφαρμογή ολοκληρωμένου έργου για την καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου>>και η διεύθυνση παρουσίασε τα στοιχεία που εκπόνησε η εταιρία Οικοανάπτυξη και ανέλυσε εκτενώς τον τρόπο,το εφαρμοζόμενο σχέδιο και πρόγραμμα?.
  •  

    Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

    Καταπολεμήστε κουνούπια – μύγες και ακάρεα στο χώρο σας.

    Το ----- είναι εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας και επιτρέπεται να ψεκάζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κατοικημένους η δημοσίους  χώρους.
    Το σκεύασμα παρασκευάζεται σε μορφή μικροκαψιλιδίων για να έχει μεγάλη διάρκεια δράσης, να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού,να μην ερεθίζει τον χρήστη την στιγμή που το ψεκάζει και να μην λερώνει ούτε να μυρίσει στις επιφάνειες που εφαρμόζεται.
    Η δραστική του ουσία είναι το  και εξολοθρεύει τα έντομα με την επαφή ή την κατάποση.
    Οδηγίες χρήσης :
    Ψεκάστε το προϊόν σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες όπως:τοίχους, κάγκελα,παράθυρα,πόρτες,γύρω από εξωτερικά διακοσμητικά φυτά κλπ..Επίσης ψεκάστε και όλα τα πράσινα μέρη που βρίσκονται γύρω από τις κατασκευές,όπως διακοσμητικά φυτά,θάμνους,αλέες και χλοοτάπητες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ:μην ψεκάζετε το προϊόν πάνω σε ζώα και φυτά που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.
    Ψεκασμός : διαλύστε 80 κυβικά εκατοστά προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και ψεκάστε 100 τετραγωνικά μέτρα.Ο ψεκασμός να κατευθύνεται από απόσταση 20 εκατοστών στις επιφάνειες και όχι στον αέρα.
    Η αποτελεσματικότητα του διαρκεί έως 6 μήνες,και το κόστος του σκευάσματος είναι στα-- και πωλείται στα καταστήματα γεωργικών φαρμάκων.
    ΠΗΓΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ...ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ...ΑΡΆ ΤΙ ΠΗΓΉ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ?.ΤΏΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΎΣΑΝ ΚΡΥΦΌ?.
  • ΠΗΓΉ: ΕΠΊΣΗΜΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΈΓΚΡΙΣΗ Π.Α ΜΕ ΛΉΞΗ ΣΕ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.129977. ΑΠΌΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΊΜΩΝ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΣΒΗΣΕ...ΈΛΗΞΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΈΓΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΆ...ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΔΏ...PDF]dobol microcap - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ...wwww.minagric.gr/greek/data/Dobol%20Microcap.pdf
    1. EΛΛHNIKH ∆HMOKΡATIA. Αθήνα 24-6- 2009. ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜ Ν. Αριθ. πρωτ: 129977. ΓΕΝΙΚΉ ∆/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓ ...
    Διαβάστε τι γράφει στο κάτω μέρος... το αν έχει άδεια δεν θα πρέπει εκτός των οικιών να αναγράφεται σε πινακίδα ότι απο εδώ πέρασε συνεργείο?.Μπορεί ο επισκέπτης να ειναι αλλεργικός σε κάψουλες,σταγονίδια,φουσκάλες κ.λ.π...
  • Η ΕΝ ΛΌΓΩ ΟΥΣΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ..ΑΡΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟ ΑΘΏΑ, ΒΑΜΒΆΚΙ,ΚΑΛΑΜΠΌΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ...ΜΕ ΆΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΣΥΝΈΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΙΚΌ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΆΤΙΝΟ ΠΛΟΎΤΟ...ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ  Η ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΑ...ΈΧΟΥΜΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΆΒΡΟΧΗ ΜΟΡΦΉ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ,ΟΎΤΕ Η ΒΡΟΧΉ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ....ΈΧΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΑ...ΌΜΩΣ,ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
  • ΠΡΟΣΟΧΉ: ΣΕ ΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΓΡΆΦΕΙ ΌΤΙ ΛΕΡΏΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΣΕΝΤΌΝΙΑ Κ.Λ.Π...ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΔΟΚΙΜΉ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΆΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ!!!
  • ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΆ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΕΝΙΚΌΛΟΓΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΕΝΑ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΧΑΡΤΆΚΙΑ ΣΤΙΣ ΈΞΩ-ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΏΝ ΣΑΝ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΕΓΆΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ,Η ΜΈΣΩ ΊΝΤΕΡΝΕΤ?..
  • ΙΣΧΎΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΓΑΠΗΤΌ ΚΕΕΛΠΝΟ?.ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΉΠΕΙΡΟ...ΤΡΈΧΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΛΎΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ!!!.
  • ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΩ...ΑΠΛΆ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΑ ΓΡΆΦΩ! 
  • ΕΡΕΎΝΑ ΧΕΊΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΉ ΑΠΌ ΈΝΑ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ,έχει και μια άλλη άποψη,ενώ στις Ιστοσελίδες αναπαράγουν τα πάντα και με όλους τους τρόπους,υπάρχουν και εξαιρέσεις,είμαι ένας μικρός κι ασήμαντος άνθρωπος που θέλει να ξέρει,δεν κάνω τον δημοσιογράφο,δεν έχω δεκάδες συνδέσμους(στην Λακωνία είναι μόνο δυο,τα άλλα 3 ειναι εκτός Λακωνίας φιλοξενούν παρά πολλά blog,με συνέπεια να χάνεται μεταξύ αυτών που διαρκώς πραγματοποιούν 10 έως 100  αναρτήσεις)...απλώς ρίχνω μια ματιά και ότι αφορά το μέρος που κατοικώ...με αφορά,φτάνει πια όχι άλλοι αγρότες και μάλιστα με πιστοποιητικό εξολοθρευτή κουνουπιών και εντομών με ¨οικολογικά,ως οικοάναπτυξη¨ μέσα,ακόμα και μέσα στα σπίτια μας!.
  • Σε κάτι στοχεύουν...ο χρόνος θα μας λύσει τις απορίες ...όσοι έχουν,γιατί δεν έχω δει και πολλούς σε κανένα site και blog θα έχουν πέσει στην γνωστή τους μη μελέτη του όλου θέματος,ολόκληρος Dr Brogdon μίλησε σε απλούς κι άγνωστους υπάλληλους,φορείς...συγγνώμη εκπαίδευσε!!!.