Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 .Ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου δείχνει με αυτόν το τρόπο...το ευ ξεριζώνεται,αντί του ευ αγωνίζεσαι...ανεπιθύμητος δεν του είπε κάνεις....απλά ¨κάποιος¨ γράφει τη πραγματικότητα,25 χρόνια πριν, 2 μετά!.Τι θάφτηκε κάτω από το τσιμέντο?. Μη μιλάς η σιωπή κάνει αρκετό θόρυβο..όμως αρκεί?.


  1. Αυτές οι μπασκετές έμειναν εκεί για 9 μήνες,δίπλα σε παιδιά του σχολείου..τα παιδιά του διευθυντή ενός δημοτικού σχολείου περνούσαν από εκεί ακίνδυνα...μόνο και μόνο για να διώξει τα εξωσχολικά παιδιά...που και πάλι κυκλοφορούσαν εκεί...με τα δικά σας παιδιά σε άλλες ώρες.
  2. Όσα βλέπετε έφυγαν επίσημα,ως μολυσματικά υλικά!.Στις 18/3/2011 με απόφαση του Τ.Σ,ενώ υπάρχει άλλη απόφαση που μιλάει για αντικατάσταση στις άλλες μπασκετες,πίσω από τη δυτική πλευρά της εκκλησίας...που είναι κατά πολύ νεότερες τους από αυτές του σχολείου,μία στεφάνη απουσιάζει εδώ και χρόνια και θέλουν μόνο βάψιμο.
  3. Η απόφαση :Στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Έλους  είχε δημιουργηθεί χώρος  αθλοπαιδιών(μπάσκετ – βόλλευ) κλπ. Με τα χρόνια οι εγκαταστάσεις μας έχουν υποστεί φθορές με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια των μαθητών . Επίσης υπάρχει σοβαρό θέμα καθαριότητας του χώρου.Λόγω της κατάστασης  προτείνω την άμεση καθαριότητα του χώρου με την απομάκρυνση όλων των επικίνδυνων υλικών  και την αντικατάσταση(?)όσων είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία των παιδιών μας.
    Τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ τους και λαμβάνοντας υπόψη τους τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας Έλους. 
  4. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΝΑ ΠΕΙ,Η ΝΑ ΔΕΙ ΚΆΤΙ,ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΠΉΓΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΜΙΑ ΕΊΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ.
  5. ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 364 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΈΧΩ ΣΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΝΉΜΗ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΓΗΣ...
  6. ΣΉΜΕΡΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΎΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ,ΔΕΊΧΝΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΌΧΙ.
  7. ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΑΥΤΌ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΡΌΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΗΣ..ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ BLOG HTAN ETOIMH ANΑΝΆΡΤΗΣΗ,ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΚΌΛΑΣΗ...ΟΜΩΣ,ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΜΆΘΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΉ ΠΟΙΩΝ ΈΦΥΓΑΝ,ΆΛΛΑ ΚΙ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ.