Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου: Τουρνουά μπάσκετ στο Δήμο Ευρώτα 3Χ3,Κεντρική πλατεία Έλους!.Για πλατεία.στις 5 Αυγούστου,μη εφικτό!.Στην απόκεντρη πλατεία που δεν έχει το συζητάμε!

  • Δελτίο Τύπου: Τουρνουά μπάσκετ στο Δήμο Ευρώτα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ Γραφείο Τύπου
Ταχ. Κώδικας:  23 051                                                                           ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.
Τηλέφωνο: (27353) – 60022
FAX: (27350) - 24 032
E – mail: press@eurota.g

                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Μετά την επιτυχή έκβαση των αθλητικών αγώνων «Πιερράκεια 2012» που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, ο Δήμος Ευρώτα, επιφυλάσσει για φέτος το καλοκαίρι ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα.
Ειδικότερα, την έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων, θα σηματοδοτήσει η διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012, στην Κεντρική Πλατεία Έλους.
Καλούμε τους νέους και τις νέες, ηλικίας από 12 έως 20 ετών, να ενισχύσουν την εκδήλωση με την παρουσία - συμμετοχή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2735360022, από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Επισυνάπτεται το υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής.

-.ΚΎΡΙΕ Π.ΛΥΜΠΕΡΗ ΝΑ ΠΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ...Η ΜΠΆΛΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΆΕΙ..ΕΔΏ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΆ ΣΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ  ΓΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ,Η ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΛΑΤΕΊΑ .ΌΣΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟΥ Σ Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΑΥΤΌ ΈΦΥΓΑΝ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ .ΟΙ ΧΏΡΟΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΗΛΙΚΙΕΣ ΆΛΛΟΥ...ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΕΥΡΏΤΑ...ΑΛΛΆ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΠΡΏΤΑ ΤΙ ΓΡΆΦΕΙΓΡΆΦΟΥΝ ΆΛΛΟΙ..ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΉ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ...ΠΡΟΣΟΧΉ ΚΆΠΟΙΑ ΜΈΡΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΌ ΛΑΘΟΣ!!!.Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΟΥΣ,ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΌΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ,ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΣΤΕΦΆΝΙ...
Γραφείο Τύπου